Geen producten (0)

Om de prijs te kunnen berekenen, dient u eerst sticker op te meten.

Hoe moet ik het opmeten?
Meet altijd tussen de kozijnen. Trek hier ± 5 mm vanaf en dit is dan je formaat. De kozijnen zijn namelijk niet altijd kaarsrecht. Op deze manier zorg je ervoor dat de sticker overal tussen de kozijnen past en netjes glad op het raam geplakt kan worden. De uitkomst van deze hoogte en breedte gebruik je voor de prijsbepaling en vul je in bij het artikel.

De stickers hebben een maximale breedte van 58 cm en een maximale hoogte van 220 cm. Vult u toch een grotere afmeting in bij de bestelling wordt de sticker automatisch geleverd in het formaat wat wij maximaal kunnen verwerken.

Bereken het oppervlakte
Bereken het benodigde oppervlakte (hoogte x breedte in cm). Kies bij 'oppervlakte' het bereik waartussen jouw oppervlakte ligt. Dus als de sticker een hoogte heeft van 15 cm en een breedte van 40 cm, dan is het oppervlakte 300 cm². Je kunt ook het oppervlakte (afgerond) opzoeken in de oppervlaktetabel, zie hieronder. Deze oppervlaktetabel vind je ook terug bij de artikelen.

Prijs berekenen
Kies bij het artikel het oppervlaktebereik waarbinnen jouw oppervlakte ligt. Je krijgt nu de prijs te zien. Vul ook de exacte breedte en hoogte in bij de bestelling. Deze hebben wij nodig om de sticker te kunnen produceren.

Geen producten (0)