Geen producten (0)
Bloggers gezocht!

Ben jij een blogger?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?
– Ervaren bloggers.Wat heb jij ons te bieden?
– Je hebt een vlotte, toegankelijke schrijfstijl
– Je bent creatief en kunt out-of-the box denken.

Wat bieden wij jou?
– Ben jij een ervaren blogger met 1.000+ volgers op social media, zoals Instagram, Facebook of Twitter? (dan bedoel ik niet het aantal paginaviews, maar echte volgers) Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken voor het uitzoeken van een gratis artikel in ruil voor een review* op jouw blog
- Bij het eventueel verloten van een cadeaubon, wordt ook de winnaar op jouw blog en social media kanalen genoemd.

* Blogposts worden ook op onze social media kanalen en webshop geplaatst.

Contact
Sta jij al te springen om met ons samen te werken?
Stuur ons dan een mail via onze contactpagina waarin je jezelf op een originele manier voorstelt.Wij kijken uit naar een leuke samenwerking!

Groetjes Denji.nl
 
Win je aankoopbedrag terug!

Staat er nog iets van Denji.nl op jouw wensenlijst? Begin dan maar snel met bestellen! Koop jij iets in de Denji webshop… Dan kun je jouw aankoopbedrag terug winnen. Ja, je leest het goed! Met een beetje geluk scoor jij de items die al zolang op jou staan te wachten dus gewoon helemaal GRATIS! Doe nu mee en maak kans en win je aankoopbedrag terug.

Zo doe je mee:
1. Deel op Instagram een goede foto van jouw aankoop met daarbij de hashtag @happycustomerdenji
2. Tag 2 vriend(in)nen in jouw foto;
3. Volg @happycustomerdenji op Instagram!

Win your money back deal!

Let op: Bewaar vooral de factuur bij een aankoop in de webshop. Ben jij de lucky winner, dan hebben wij namelijk het aankoopbewijs van de items op jouw foto nodig… Win Your Money Back!

Uitsluitend de items die op de foto die je hebt gedeeld te zien zijn worden gecrediteerd. Zorg ervoor dat je alle drie de stappen die hierboven staan hebt gedaan. Onvolledige deelnames maken geen kans om te winnen. Zorg er wel voor dat je account niet op privé staat zodat we je foto’s kunnen zien. De winnaars worden wekelijks random gekozen (afhankelijk van de hoeveelheid gedeelde foto's).